ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Το μήνυμα του Πορτογάλου στους οπαδούς της Γιουβέντους

Το προπονητικό κέντρο στην Κοντινάσα «άνοιξε» για τους φίλους της ομάδας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους ευχαρίστησε μέσω Instagram.

H Γιουβέντους συνεχίζει την προετοιμασία της, με τον τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που ενσωματώθηκαν στην ομάδα, αφού ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μετά την κατάκτηση του EURO. Στο προπονητικό κέντρο της Κοντινάσα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση και οι φίλοι των «μπιανκονέρι». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώθηκε και τους ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Ευχαριστώ» έγραψε ο Πορτογάλος σταρ και πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του να συνεχίζονται, με πιο πρόσφατο αυτό που τον θέλει να ρίχνει γέφυρες επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

 

 Tην ίδια ώρα, ο Κάιο Ζόρζε πέρασε τα ιατρικά τεστ και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τους «μπιανκονέρι»., που προετοιμάζονται παράλληλα για το μεγάλο φιλικό με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, στις 8 Αυγούστου. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News