Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάλι δεύτερος πίσω από τον... Χαριστέα!
Ο Ρονάλντο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία, αλλά κι εκεί θα ζει στη σκιά του… Άγγελου Χαριστέα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να μεταγραφεί και – κατά πως φαίνεται – να κλείσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Ο εφιάλτης του από το 2004, όμως, Άγγελος Χαριστέας, τον πρόλαβε κι εδώ.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2004, Έλληνας επιθετικός, μετά το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, υπέγραψε στην Αλ Νασρ το 2013 και αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ, που ήταν το τελευταίο στην καριέρα του.
Στο ντεμπούτο του, μάλιστα, στο τελικό του Κυπέλλου του Πρίγκιπα εναντίον της Αλ Χιλάλ, το Φεβρουάριο του 2013, σε ένα ματς που δεν έβγαλε νικητή στην κανονική διάρκεια, αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας του.
Δείτε τον Άγγελο Χαριστέα να προσπαθεί να μιλήσει αραβικά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
