Μουντιάλ 2022: Έτσι ζουν το παραμύθι της χώρας τους οι... «Έλληνες» Μαροκινοί!

Sportday.gr

Η εθνική ομάδα της χώρας τους γράφει Ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και οι Ελ Αραμπί, Ελ Καντουρί, Άμραμπατ αλλά και ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Ζαϊρί, πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο το θαύμα του Μαρόκου.

Το Μαρόκο ζει ιστορικές στιγμές στο Κατάρ, αφού έγινε η πρώτη ομάδα της Αφρικής που θα βρεθεί στους «4» σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Νορντίν Άμραμπατ βρίσκεται στο Κατάρ κοντά στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας έναν λόγο παραπάνω, αφού με το εθνόσημο αγωνίζεται ο αδερφός του και άσος της Φιορεντίνα, Σοφιάν. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ανήρτησε φωτογραφίες μέσα από τα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Πορτογαλίας και την πρόκριση των «λιονταριών του Άτλαντα» στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός παρακολούθησε την αναμέτρηση στο «Al Thumama Stadium» και πόζαρε πριν την έναρξη με τον αδερφό του, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη με 1-0 επί της Πορτογαλίας στον προημιτελικό.

Ανεπανάληπτες στιγμές για τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από την πλευρά του μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα βίντεο με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των τρελαμένων Μαροκινών τόσο στις εξέδρες, σε σπίτια, όσο και στους δρόμους. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ για την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετρά 47 συμμετοχές και 16 τέρματα και δεν κλήθηκε οριακά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ουαλίντ Ρεγκραγκί.

 

Περήφανος και ο Ομάρ Ελ Καντουρί για τη χώρα του, ενώ έκανε και πλάκα στον Πορτογάλο συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, αναρτώντας μια φωτογραφία τους, με τον ίδιο να φοράει την φανέλα του Μαρόκου.

O Γιασίν Αγιούμπ, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο του 2020, έως το περασμένο καλοκαίρι όταν μετακόμισε ως ελεύθερος στην ολλανδική Εξέλσιορ, γιόρτασε αναρτώντας μία φωτογραφία για την πρόκριση του Μαρόκου, που απεικονίζει τη χώρα του να μετράει αντίστροφα για τον τελικό της διοργάνωσης.

 

O Ζαουάντ Ζαϊρί που αγωνίστηκε στη χώρα μας επί σειρά ετών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Αστέρα Τρίπολης και της Ζακύνθου και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τους «ερυθρόλευκους» το 2011, βρίσκεται στο Κατάρ και παρακολουθεί από κοντά τα κατορθώματα του Μαρόκου. Ο παλαίμαχος μέσος που αγαπήθηκε από τους Έλληνες φιλάθλους αναρτά καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο, για να μοιραστεί το κλίμα που επικρατεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Περήφανος Μαροκινός και ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» αμυντικός, Μανουέλ ντα Κόστα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News