Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τα πρώτα λόγια του Ρόντινεϊ - «Μια νέα ιστορία ξεκινάει»

olympiacos.org
Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται ήδη ο Ρόντινεϊ και το έδειξε με ποστάρισμά του στα social media αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του.
Περιχαρής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ρόντινεϊ και το έδειξε με το πρώτο του ποστάρισμα στα social media μετά τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωσή του από τους πρωταθλητές της Super League.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτήν την ευκαιρία, μια νέα ιστορία ξεκινάει τώρα. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που δέχθηκε «βροχή» μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα από οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς και από συμπαίκτες και φίλους του.
Ο Ρόντινεϊ υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους Πειραιώτες και πιάνει αμέσως δουλειά ώστε αρχές Γενάρη να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ των πρωταθλητών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
