Μπακς - Γουόριορς 128-111: Έδειξαν στους πρωταθλητές... πόσο θέλουν το δαχτυλίδι!

Twitter

Οι Μπακς ισοπέδωσαν τους Γουόριορς με 128-111, ο Γιάννης πέτυχε μια ακόμη «30άρα» χωρίς να φορτσάρει, και τα «ελάφια» φώναξαν στον Κάρι και την παρέα του ότι… διψούν για το θρόνο τους!

Αν και με τα χάλια που εμφανίζουν φέτος οι Γουόριορς μακριά από το Σαν Φρανσίσκο, μοιάζει σχεδόν απίθανο να βρεθούν ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ, η μοναδική φετινή επίσκεψη της παρέα του Στεφ Κάρι στο Μιλγουόκι φάνταζε ως ιδανική ευκαιρία για μια… κατάθεση προθέσεων από την πλευρά των Μπακς απέναντι στους πρωταθλητές της λίγκας.

Το τελικό 128-111 μπορεί να εντυπωσιάζει από μόνο του, ωστόσο το στοιχείο που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό είναι ότι επιτεύχθηκε με τα «ελάφια» σε μέτρια βραδιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε άλλη μια κορυφή στη στατιστική βίβλο των Μπακς (καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ιστορία του οργανισμού) σε μια βραδιά, όμως, που ακόμη και ο ίδιος έδειξε να εκνευρίζεται με τον εαυτό του για εύκολα λάθη στα οποία υπέπεσε…

Ο Έλληνας άσος τιμωρήθηκε δύο φορές για παράβαση 10 δευτερολέπτων στις ελεύθερες βολές, είχε πολύ άσχημα ποσοστά στα μακριά σουτ και παρ’ όλα αυτά (8/20 δίποντα και 1/6 τρίποντα) και παρ’ όλα αυτά πέτυχε άλλη μια… 30άρα κι ακόμη ένα double double από το ξεκίνημα της σεζόν (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ), επιβάλλοντας την κυριαρχία του στο παρκέ με διαφορετικούς τρόπους.

Με τους Γουόριορς να βλέπουν τον Κάρι πολύ μακριά από τα συνήθη στάνταρντς του (20 πόντοι με μόλις 3/10 τρίποντα), τον Τόμπσον να ακολουθεί σε… χαμηλή πτήση τον διόσκουρό του (14 πόντου, 2/7 τρίποντα) είδαν ένα πρώην «ελάφι», τον Ντόντε Ντι Βιντσέντζο να… ανακατεύει κάπως την τράπουλα της αναμέτρησης, μέχρι που προσγειώθηκε κι αυτός ανώμαλα από τους πρώην συμπαίκτες του.

Τι είχαν να αντιπαρατάξουν οι πρωταθλητές απέναντι στην εμφανή ανωτερότητα των γηπεδούχων; Νεύρα, πολλά νεύρα! Μόνο νεύρα και… τεχνικές ποινές με το τσουβάλι!

Σε μια σπάνια φάση, μάλιστα, ο Ντρέιμον Γκριν διεκδίκησε, απαίτησε και εν τέλει κέρδισε… την αποβολή φιλάθλου των Μπακς, μετά από διάλογο που είχε μαζί του!

Το φινάλε βρήκε το Μιλγουόκι να εκμεταλλεύεται τη χθεσινή ήττα των Σέλτικς στο Λος Άντζελες από τους Κλίπερς και να μειώνει σε απόσταση μίας νίκης το χάντικαπ από την κορυφή της Ανατολής και ολόκληρου του ΝΒΑ, την ίδια ώρα που οι Γουόριορς βρίσκονται, προς το παρόν, εκτός οκτάδας στη Δύση και αναζητούν λύση στον εφιάλτη που βιώνουν από το ξεκίνημα της σεζόν μακριά από την έδρα τους, ξεκινώντας μάλιστα από το Μιλγουόκι σερί έξι αγώνων εκτός Σαν Φρανσίσκο.

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ

Σίξερς – Κινγκς 123-103
Μπακς – Γουόριορς 128-111
Ρόκετς – Σανς 111-97
Τζαζ -Πέλικανς 121-100
Λέικερς – Σέλτικς 118-122

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News