Ολυμπιακός: Θα... χαλάσει το αρχικό πλάνο του Μίτσελ ο Χάμες;

EUROKINISSI

Ο Κολομβιανός προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ εν όψει του Ολυμπιακός-Ατρόμητος για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Μουντιάλ 2022 φτάνει στο τέλος του και μαζί μ’ αυτό φτάνει και η αναμονή για επίσημους αγώνες σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Πέμπτη (15/12 = 19.30) στην -επίσημη- δράση με ματς κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ομάδα του Περιστερίου για τη φάση των 16 της διοργάνωσης και θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Ο Μίτσελ, κατά πως φαίνεται, θα βασιστεί στην 11άδα που παρέταξε στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ που λειτούργησε ως πρόβα τζενεράλε εν όψει της επανέναρξης των αγώνων. Ο μόνος που μπορεί να του… χαλάσει το σχέδιο είναι ο Χάμες που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (13/12) και τέθηκε στη διάθεσή του ενώ ο Κολομβιανός ήταν εκτός από το ματς με τους Άγγλους.

Η 11άδα που είχε χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ με τη Φόρεστ ήταν η εξής: Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News