ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στον Άρη ο Διαμαντής Αχιλιάς
Ο Διαμαντής Αχιλιάς είναι 20 ετών, αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ και τα τελευταία δύο χρόνια μετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με τη φανέλα της ΧΑΝΘ.
Την απόκτηση του Διαμαντή Αχιλιά, με υποσχετική από τη ΧΑΝΘ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσαν ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα χάντμπολ.
«Ο Διαμαντής Αχιλιάς είναι γεννηθείς στις 13/5/2001 και με ύψος 1.85μ. αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με τη φανέλα της ΧΑΝΘ, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλα τα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα. Την ερχόμενη σεζόν, θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΡΗ για μία επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής», ανέφερε επίσης η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
