Γιάννης Διακογιάννης: Την Παρασκευή 16/12 το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της αθλητικής δημοσιογραφίας
Την Παρασκευή 16/12 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Διακογιάννη, με τον ΠΣΑΤ να τιμά την τεράστια προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία αναλαμβάνοντας τα έξοδα της εξοδίου ακολουθίας.
Η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Διακογιάννη θα τελεστεί την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.
Ο ΠΣΑΤ τιμώντας τη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του, όχι μόνο στην αθλητική δημοσιογραφία, αλλά σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αποφάσισε ν’ αναλάβει όλες τις δαπάνες της εξοδίου ακολουθίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
