ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ετοιμος για επιστροφή ο Μπουχαλάκης
Ο Πέδρο Μαρτίνς, εκτός απροόπτου, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή, αν χρειαστεί, τον υψηλόσωμο χαφ.
Στην τελική ευθεία της επιστροφής στη δράση βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο 1ο ματς με τη Νέφτσι στο Γ.Καραϊσκάκης για τον β’ προκριματικό του Champions League. Έκτοτε έχει μείνει στα… πιτς αλλά, πια, φαίνεται πως είναι εντάξει. Προφανώς όχι για να παίξει βασικός στη σημαντική ρεβάνς της Βουλγαρίας με τη Λουντογκόρετς για τον γ’ προκριματικό αλλά για να είναι διαθέσιμος να βοηθήσει, έστω ως αλλαγή.
Στην προπόνηση της Πέμπτης φάνηκε ότι ο Ανδρέας είναι πλέον κοντά στην επιστροφή στη δράση και όπως είναι φυσικό χαμογελάει ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς γιατί θα έχει μια έξτρα λύση στα χέρια του. Έχουν προηγηθεί οι επιστροφές των Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί που είναι επίσης κομβικές, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο αποτελεσματική η ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
