ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χάλασε η συμφωνία Μέσι και Μπάρτσα

Ο Λιονέλ Μέσι εγακαταλείπει την Μπαρτελόνα, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Το ανακοίνωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα.

Χάλασε οριστικά η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι! Το ανακοίνωσε επίσημα με tweet η καταλανική ομάδα.

 

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του Λίο, βρέθηκε στη Βαρκελώνη και συνάντησε τους εκπροσώπους της Μπάρτσα, ώστε να τελειώσει τις συζητήσεις, παρόλα αυτά υπήρξαν διαφορές όσον αφορά τα συμφέροντα των δύο πλευρών.Τα εμπόδια φαίνεται πως ήταν το αθλητικό πρότζεκτ της ομάδας, το οποίο δεν έπεισε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, καθώς και η οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ένας ακόμα παράγοντας ήταν και η μεταγραφή του Κρίστιαν Ρομέρο στην Τότεναμ. Ο Μέσι έκρινε πως ο συμπαίχτης του στην Εθνική Αργεντινής θα ήταν μια ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, αλλά οι Λονδρέζοι κινήθηκαν με ταχύτητα και απέσπασαν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο Λαπόρτα, βέβαια, είχε πάρει προσωπικά το θέμα «ανανέωση Μέσι» και το χειρίστηκε αυτοπροσώπως. Πλέον, είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα πέσει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης.

Η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών:

«Πέρα από το ότι είχαμε έρθει σε συμφωνία με ξεκάθαρη πρόθεση την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου, δεν μπορούμε να το επισημοποιήσουμε εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (κανονισμός του ισπανικού πρωταθλήματος). Με τη κατάσταση αυτή ο Μέσι δεν θα συνεχίσει να συνδέεται με την Μπαρτσλεόνα. Οι δυο πλευρές με λύπη ανακοινώνουν ότι δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News