Στοίχημα: Στη ρώσικη ρουλέτα ο μικρός τελικός

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τον σημερινό μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο

Γεια και χαρά και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κινηθούμε στην πρώτη μας επιλογή, όπου Κροατία και Μαρόκο κοντράρονται στον μικρό τελικό, για την κατάκτηση της τρίτης θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι δυο ομάδες αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις σε αυτό το Μουντιάλ, όχι λόγω απόδοσης αλλά λόγω ονόματος και φανέλας. Το ματς δεν είναι αδιάφορο, καθώς η τρίτη θέση δεν είναι αμελητέα και θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους. Κοντραρίστηκαν στην φάση των ομίλων και στην πρεμιέρα, με το αποτέλεσμα να είναι το ισόπαλο 0-0.

Το Μαρόκο κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο και η Κροατία τη δεύτερη. Οι Κροάτες μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση. Το Μαρόκο συνεχίζει να γράφει ιστορία και αναζητά το πρώτο μετάλλιο για χώρα της Αφρικής. Οι Κροάτες αποκλείστηκαν από την Αργεντινή και το Μαρόκο από την Γαλλία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι άμυνες και αρχική πρόταση μας θα είναι η ισοπαλία. Δεύτερη με ρίσκο επιλογή μας θα είναι η νίκη των Κροατών στην διαδικασία των πέναλτι.

17:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ         Χ (3.40)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

ΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ      (11.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News