ΠΑΟΚ: Το ανοικτό θέμα με τον προπονητή τερματοφυλάκων

PAOKFC.GR

Η αποχώρηση του Ζοσέ Μορέιρα για προσωπικούς λόγους αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να αναζητήσει λύση στο θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων. Τι έχει συμβεί ως τώρα και η κίνηση που απομένει

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μορέιρα, στις αρχές Νοεμβρίου, αμέσως μετά την αυλαία του πρώτου γύρου της Super League. Ο Πορτογάλος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου στα τέλη Οκτωβρίου για την απόφασή του και για περίπου δυο εβδομάδες συνεργάστηκε με τον προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών, Δημήτρη Κρυωνά, ο οποίος θα έπαιρνε την σκυτάλη για το προσεχές διάστημα μέχρι οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Το σενάριο διαδοχής – παραμονής

Ο Δημήτρης Κρυωνάς εντάχθηκε στο γκρουπ της πρώτης ομάδας και ακολούθησε την αποστολή στη μίνι χειμερινή προετοιμασία που έγινε στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ προχωρούσε στην αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων, με τον Μπότο και Λουτσέσκου να έχουν στα χέρια τους «ακριβές» λίστες με γνώμονα την παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα αγωνιστικά πρότζεκτ. Ήταν τότε που συζητήθηκλε το σενάριο για οριστική ενσωμάτωση του Κρυωνά στο τιμ της πρώτης ομάδας, είτε ως πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων είτε ως βοηθός, σε ένα ρόλο μόνιμου μέλους, ανεξαρτήτου των επιλογών του εκάστοτε προπονητή.

Οι συζητήσεις και η εκκρεμότητα

Στο διάστημα του 1,5 μήνα που έχει περάσει από τη στιγμή αποχώρησης του Μορέιρα, ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με υποψήφιους προπονητές τερματοφυλάκων, ενώ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο πρόσληψη ενός επικεφαλής του τμήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δικέφαλος έφερε στη Θεσσαλονίκη προπονητή τερματοφυλάκων από την Ιβηρική, ο οποίος και βρέθηκε στις προπονήσεις για λίγες ημέρες, συζήτησε και τα οικονομικά δεδομένα και περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, μένει ανοικτό και το θέμα του νυν προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Κρυωνά, που περιμένει την απάντηση των ιθυνόντων  του ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News