ΜΑΝΤΣΕΣΕΤΡ ΣΙΤΙ: «Citizen» κα επίσημα ο Τζακ Γκρίλις

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή στο καλοκαιρινό παζάρι, αποκτώντας τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για έξι χρόνια.

Και επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζακ Γκρίλις!

Οι «πολίτες», σήμερα 5 Αυγούστου, ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη και υπέγραψαν μαζί του εξαετές συμβόλαιο. Θα φοράει το Νο. 10 στην πλάτη, μιας και ο αριθμός έμεινε ελεύθερος από την αποχώρηση του Σέρχιο Αγκουέρο από το σύλλογο.

Ο 25χρονος παίκτης, ερχόμενος από την Άστον Βίλα, μετράει 213 συμμετοχές, 32 τέρματα και 43 ασίστ. Ο Άγγλος διεθνής αποτελούσε διακάη πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Καταλανό να εκφράζει αρκετές φορές την προηγούμενη σεζόν τον θαυμασμό του για τον παίκτη.

Ο Γκρίλις, μετά την ανακοίνωσή του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Σίτι. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και διαθέτει έναν καταπληκτικό προπονητή. Ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε. Θα αγωνιστώ δίπλα σε φανταστικούς παίκτες, οι οποίοι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια στην Αγγλία και πέρυσι αγωνίστηκαν στον τελικό του Champions League.

Το να παίζει κάποιος παίκτης υπό τις οδηγίες του Πεπ είναι απίστευτο. Πλέον θα το κάνω κι εγώ. Ο Πεπ ανέβασε επίπεδο το ποδόσφαιρο και είμαι εκστασιασμένος που θα βρίσκομαι στο ρόστερ του».

Σημειώνεται πως ο παίκτης έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή της Σίτι. Οι «πολίτες» φαίνεται να δαπάνησαν για τον παίκτη το ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News