Ολυμπιακός: Η αγκαλιά συμβολισμός του Μίτσελ για τη μεγάλη επιστροφή

Μίτσελ
eurokinissi

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του παίκτη που αγκάλιασε θερμά ο Μίτσελ κατά την αλλαγή του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν η πρώτη του ως βασικού για τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Είχε αγωνιστεί για λίγο ως αλλαγή στα ματς με Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Ωστόσο αυτή η συμμετοχή ήταν η πρώτη που μπορεί να πει κανείς ότι «σφραγίζει» τη μεγάλη επιστροφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή στα κοινά των Πειραιωτών. Γιατί και πέρυσι είχε αγωνιστεί βασικός για ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ όμως κανείς δεν πίστευε ότι τότε ο παίκτης ήταν έτοιμος να γίνει αληθινά ανταγωνιστικός.

Προ εβδομάδων ο Μίτσελ το έβλεπε αλλιώς…

Πλέον ο Φορτούνης δείχνει αληθινά έτοιμος και πραγματικά ανταγωνιστικός. Ακόμα και ο Μίτσελ προ ολίγων εβδομάδων δεν έδειχνε να ποντάρει πάνω του. Και εμμέσως πλην σαφώς το είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του. Πια ο Ισπανός τεχνικός το βλέπει ολοφάνερα αλλιώς.

«Είναι λογικό να βλέπουμε τους παίκτες μας βελτιωμένους, σίγουρα ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Κώστας Φορτούνης, δεν είμαστε τρελοί, έπρεπε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και το έκανε. Έκανε ένα καταπληκτικό ματς, κέρδισε τη θέση του όχι στο ματς με τον Ατρόμητο, εδώ και λίγο καιρό. Τώρα έχουμε τη δυσκολία να επιλέγουμε τους βασικούς μας παίκτες, τα ματς όμως δεν παίζονται με 11 ποδοσφαιριστές, αλλά με 16», είπε μετά το ματς με την ομάδα του Περιστερίου ο Μίτσελ.

Νωρίτερα, κατά την αλλαγή του Φορτούνη, ο έμπειρος προπονητής έκανε μια μεγάλη αγκαλιά στον παίκτη και κάτι του είπε. Ήταν μια συμβολική κίνηση μπορεί να πει κανείς. Μια κίνηση επιβεβαίωση ότι ο Κώστας επέστρεψε.

Τύχη και να όρεξη για δουλειά

Αν είναι τυχερός και δεν του προκύψει άλλο πρόβλημα τραυματισμού και παράλληλα διατηρήσει ακμαίο το ηθικό του και συνεχίσει να δουλεύει πολύ και όχι σε μέτριο τέμπο όπως συνήθιζε να κάνει στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, τότε μπορεί να ανοίξει έναν τελευταίο σημαντικό κύκλο στην καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Γιατί την ικανότητα την έχει, κανείς δεν την αμφισβήτησε. Την όρεξή του για δουλειά έχουν αμφισβητήσει αρκετοί και προφανώς δεν είχαν όλοι… προσωπικά μαζί του, κάτι έβλεπαν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News