ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ: Δεν τα κατάφερε ο Πιλίδης
Ο Γιώργος Πιλίδης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Γκατζιέφ, μένοντας εκτός συνέχειας, ενώ δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί στα ρεπεσάζ.
Στους πρώτους του Ολυμπιακούς Αγώνες και την ελευθέρα πάλη 65κ. πήρε μέρος ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε με τον Πολωνό Μαγκομεντμούραντ Γκαντζίεφ, τον οποίον όμως δεν κατάφερε να κερδίσει.
Συγκεκριμένα ο Πιλίδης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή και δεν κατάφερε να περάσει τη φάση των «16». Ο Πολωνός στη συνέχεια αποκλείστηκε κι αυτός με τη σειρά του καθώς έχασε από τον Ρώσο Γκατζχιμουράντ Ρασίντοφ, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο Έλληνας πρωταθλητής την ευκαιρία να αγωνισθεί στα ρεπεσάζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
