ΤΕΝΙΣ: Έφτασε στο Νο3 ο Τσιτσιπάς
Το Νο3 του κόσμου θα είναι από τη Δευτέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ύστερα από την αποχώρηση του Ράφα Ναδάλ από το Citi Open.
Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ανέβει για πρώτη φορά στη καριέρα του στο Νο3 του κόσμου.
Ο Έλληνας τενίστας εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν μια ανάσα από την πολυπόθητη άνοδο στο ranking, το οποίο και ήρθε ύστερα από τον πρόωρο αποκλεισμό του Ράφα Ναδάλ από τον Λόιντ Χάρις στο Citi Open.
Ύστερα από αυτά τα νέα δεδομένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα γίνει Νο3 του κόσμου, «ρίχνοντας» στο Νο4 τον Ναδάλ τη Δευτέρα 9 Αυγούστου.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους θα αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Rogers Cup, με το Νο1 του ταμπλό να είναι ο Ντανίλ Μενβέντεφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φουρνιέ: Νέα «καμπάνα» από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο στη Γλυφάδα
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: Regular πίκρα, πίκρα και στα play off!
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του β' γύρου - Πόσους βαθμούς μάζεψαν οι ομάδες
- Πλέι οφ και πλέι άουτ: Τι ισχύει στις ισοβαθμίες
- ΑΕΚ: Θέλοντας και μη, έγινε φαβορί για το πρωτάθλημα
