Ολυμπιακός Μεταγραφές: Πόσα ήθελε το καλοκαίρι η Σταντάρ για Ρασκίν, πόσα θέλει τώρα

Νικολάς Ρασκίν

Ο Ρασκίν τον οποίο έχουν… μπλέξει με τον Ολυμπιακό τα βελγικά ΜΜΕ είναι ξένο σώμα για τη Σταντάρ Λιέγης και πωλείται άμεσα με το ποσό για παραχώρηση να έχει σημαντική… έκπτωση.

Είναι αρκετές οι μέρες που προέκυψε από το Βέλγιο δημοσίευμα που «μπλέκει» τον Ολυμπιακό μεταγραφικά με τον Νικολάς Ρασκίν. Ο 21χρονος Βέλγος επιτελικός μέσος της Σταντάρ Λιέγης θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μια… ψύχρα στις σχέσεις με την ομάδα του λόγω του ότι εμφανίστηκε κατ’ αρχήν αρνητικός να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές (2023) καλοκαίρι.

Τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση… ψύχρας έγινε χειρότερη, ο παίκτης μπήκε στην… κατάψυξη. Μάλιστα υπήρξε και ποστάρισμά του στα social media σύμφωνα με το οποίο επί της ουσίας έχει τελειώσει από την ομάδα γι’ αυτό και τον έβαλαν να προπονείται με τη β’ ομάδα της Σταντάρ. Πλέον η ομάδα της Λιέγης είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να τον πουλήσει τον Ιανουάριο αφού δεν θέλει να τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Τι ανέφερε ο Ρομάνο για τους ενδιαφερόμενους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο αλλά και άλλα διεθνή ΜΜΕ υπάρχουν αρκετές ομάδες που κάνουν… ουρά για τον παίκτη που θεωρείται σούπερ ταλαντούχος και ανερχόμενος. Μάλιστα σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σύλλογοι από Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία τον έχουν στις λίστες τους.

Η αναγκαστική… έκπτωση στις απαιτήσεις της Σταντάρ

Η σκοτσέζικη Ρέιντζερς είναι μία εξ’ αυτών που δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι η Σταντάρ είχε ζητήσει 5 εκατ.ευρώ για να τον παραχωρήσει. Τώρα ωστόσο, όπως αναφέρουν ξεκάθαρα και τα βελγικά ΜΜΕ, είναι υποχρεωμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσει δίχως να πάρει ένα ευρώ. Εκτιμάται ότι πλέον η Σταντάρ θα είναι ικανοποιημένη με 2-3 εκατ.ευρώ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το θέμα θα λήξει σύντομα και το μόνο που μένει είναι να φανεί πια ομάδα θα κερδίσει τη… μάχη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News