Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή ενόψει Ιωνικού

eurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ στον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό την Τετάρτη (21/12), καθώς ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο Ένις Τσόκαϊ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα πάει στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, για την 14η αγωνιστική της Super League (Τετάρτη, 21/12, 21:30). O Ολλανδός στόπερ δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και δεν είναι έτοιμος, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εκτός έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο και στόχος είναι πλέον να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί, την Κυριακή 28/12.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης. Αντίθετα, ο Ένις Τσόκαϊ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε κανονικά.

Η αποστολή των «πράσινων» για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News