ΜΙΛΑΝ: Εξετάζει την επιστροφή του Μπακαγιόκο στο Μιλάνο

Η Μίλαν ελπίζει να φέρει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο πίσω στο σύλλογο, την ίδια ώρα που και η Νάπολι δεν θέλει να αφήσει τον 26χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο.

Ο Μπακαγιόκο έχει αγωνιστεί ως δανεικός και στους δύο συλλόγους, που αναζητούν στην παρούσα φάση έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά και τη φυσική του κατάσταση. Το Calciomercato.com αναφέρει πώς ο 26χρονος μέσος, θα ταίριαζε τόσο στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι, όσο και σε αυτή που «χτίζει» ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά ο υψηλός μισθός που λαμβάνει από την Τσέλσι, αποτρέπει μία μόνιμη μεταγραφή και μόνη λύση είναι η συμφωνία για την παραχώρησή του και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Ο υψηλόσωμος μέσος, την περασμένη χρονιά, αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια, πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Παράλληλα με τη Μίλαν και τη Νάπολι, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, υπήρξαν φήμες για πιθανό ενδιαφέρον της Γιουβέντους ως εναλλακτική λύση του Μανουέλ Λοκατέλι, αν «ναυαγήσει» η δική του μεταγραφή. Ωστόσο, η πρόθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και της διοίκησης της Γιουβέντους είναι να επικεντρωθούν σε έναν ποιοτικό χαφ και, εάν οι διαπραγματεύσεις με τη Σασουόλο για τον Λοκατέλι δεν ευδοκιμήσουν, θα προσπαθήσουν να επιστρέψει στους «μπιανκονέρι» ο Μίραλεμ Πιάνιτς, από την Μπαρτσελόνα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News