Ντέμης Νικολαΐδης: Τι του θύμισε ο Φορτούνης, η νοοτροπία του ΠΑΟ, ο εξαιρετικός Φαν Βέερτ

Τι είδε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας και πως μπλόκαραν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός αντίστοιχα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Νovasports FC αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη, τόνισε την υπέροχη των ερυθρόλευκων από τη μέση και μπροστά και εξήρε την αντίδραση των Ιωαννίνων στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στη Νίκαια επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έδωσαν δικαιώματα και έκανε λόγο για κακή νοοτροπία.

Για τη νίκη της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων: «Η ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλό φεγγάρι πριν τη διακοπή, αλλά και πάλι έπαιξε το ποδόσφαιρο, που μας έχει συνηθίσει, με κυριαρχία. Είχε 75% κατοχή, ένα νούμερο πολύ υψηλό, αν και χωρίς πολλές φάσεις. Στο πρώτο 20λεπτο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τις φάσεις που έκανε, προσπάθησε να αμυνθεί η Λαμία και τα πήγε μέχρι ένα σημείο πολύ καλά και μπορεί να τα κατάφερνε αν δεν γινόταν η αλλαγή του Φαν Βέερτ.

Φαινόταν ότι ο Λιβάι έπρεπε να πάει στα πλάγια, ο Αραούχο δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Δύο γκολ και μία ασίστ σε 30 λεπτά ο Φαν Βέερτ, ήταν εξαιρετικός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News