ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Μάνταλο υπέστη θλάση

EUROKINISSI
Για 10-15 μέρες θα στερηθεί η ΑΕΚ τις υπηρεσίες του Πέτρου Μάνταλου. Ο διεθνής μέσος υπέστη θλάση στον αγώνα με τη Λαμία και θα χάσει την αναμέτρηση με τον Βόλο. – Επέστρεψε ο Νόρντιν Άμραμπατ.
Τις υπηρεσίας του Πέτρου Μάνταλου θα στερηθεί για τις επόμενες 10-15 μέρες η ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος υπέστη θλάση ελαφράς μορφής στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία και θα χάσει σίγουρα το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη (28/12), ενώ τρέχει για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1).
Στα ευχάριστα της προπόνησης η επιστροφή του Νόρντιν Άμραμπατ που έμεινε εκτός για μερικές ημέρες, λόγω του καθαρισμού που έκανε στο γόνατο, διάστημα στο οποίο συμπαραστάθηκε στον αδερφό του και στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Για αυτό είναι στη κορυφή της λίστας ο Φρανσίσκο!
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η απάντηση του Τιτραουί και μια παλιά υπόθεση
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημα στην Ένωση ο Λόβρο Μάγερ
- EuroLeague: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας-Που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πότε θα γίνουν τα ντέρμπι
- AEK: Mόνο με... θαύμα ισχυρή στην κλήρωση των playoffs
