ΠΑΟΚ: Νέα συμβόλαια για Κουλιεράκη και Τζίμα - Στην πρώτη ομάδα ο 16χρονος φορ!

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή νέων συμβολαίων για τον Κώστα Κουλιεράκη και τον Στέφανο Τζίμα, με τον δεύτερο να ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα πριν κλείσει τα 17 του χρόνια!

Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, με διαδοχικές ανακοινώσεις, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την υπογραφή νέων συμβολαίων για τους Κώστα Κουλιεράκη και Στέφανο Τζίμα.

Ο Κώστας Κουλιεράκης έχει καθιερωθεί στην 11άδα του ΠΑΟΚ από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, και πλέον λογίζεται ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος του βασικού κορμού, με τον Δικέφαλο να του το δείχνει αυτό και στις μισθολογικές του απολαβές, που πλέον είναι επιπέδου πρώτης ομάδας. Το νέο συμβόλαιο του Κουλιεράκη λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2026.

Ο Στέφανος Τζίμας από την πλευρά του, λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια, υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025 και κλήθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μια εξέλιξη σημαντική για τον νεαρό φορ, ο οποίος φέτος έγραψε τις πρώτες του συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β’, με τον οποίο έχει πετύχει τρία τέρματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News