ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Τσιμίκας

Μετά την πρώτη του, πολύ δύσκολη σεζόν, στη Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του Ρόμπερτσον στην ενδεκάδα.

Χάρη στις καταπληκτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Τσιμίκας κατάφερε να  εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ και να πάρει μεταγραφή για την πρωταθλήτρια τότε Αγγλίας. Ωστόσο, στην πρώτη του σεζόν, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν  καλά για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, αλλά και από τον Covid με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ποτέ να βρει ρυθμό και να πιάσει τα μέχρι πρότινος στάνταρ του, παίζοντας μόλις 5 λεπτά στην Premier League.

Παρόλαυτα, δεν τα παράτησε ποτέ, πείσμωσε και με όσα κάνει στην φετινή προετοιμασία της Λίβερπουλ , δείχνει να πιέζει τον Ρόμπερτσον για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ.  Καθόλου τυχαία, ο Κλοπ τον αποθέωσε μετά τη φιλική νίκη επί της Μπολόνια με 2-0. «Ο Κώστας ήταν αλήθεια πολύ καλός. Πρέπει να το πω.», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός που τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση, βλέποντας έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του που ταλαιπωρήθηκαν πέρσι να επανέρχονται.

Από την πλευρά του ο Τσιμίκας απάντησε πως « Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι» και παρά το γεγονός πως όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ανταγωνίζεται ίσως τον καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο, φαίνεται αποφασισμένος να κερδίσει χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα πιο εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια  των οπαδών της Λίβερπουλ στα social media, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τον «Tsimi» ως τον καλύτερο παίκτη των «κόκκινων» στην preseason.

Αν συνεχίσει  έτσι, ο διεθνής Έλληνας μπακ, είναι δεδομένο πως  θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του για να δείξει την αξία του και να επιβεβαιώσει πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News