Ολυμπιακός Μεταγραφές: Και τουρκική ομάδα για Ρέαμπτσιουκ!

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ
eurokinissi

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αρέσει σε πολλές ομάδες.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί επί μία διετία τον πλέον βασικό παίκτη του Ολυμπιακού αφού παίζει δίχως σταματημό (99 συμμετοχές). Κι επειδή είναι σε καλή ηλικία και διεθνής, ουκ ολίγες ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών. Σημαντικό επίσης είναι για τη χρηματιστηριακή του αξία ότι αναδείχθηκε κορυφαίος Μολδαβός για σερί σεζόν.

Ο Όλεγκ, που κλείνει τα 25 του χρόνια στις 16 Ιανουαρίου, βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ιταλικών ομάδων. Ωστόσο νέες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι τον τσεκάρουν και τουρκικές ομάδες με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ρέαμπτσιουκ ήρθε στα 23 του χρόνια στον Ολυμπιακό, τον Ιανουάριο του 2021 από την Πάσος Φερέιρα.

«Όχι» σε Πόρτο, «ναι» σε Θρύλο

Μάλιστα για χάρη των Πειραιωτών είπε ένα μεγάλο όχι στην Πόρτο στην οποία ανήκε το 50% των δικαιωμάτων του ωστόσο ήθελε να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στο μεγάλο λιμάνι. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζονταν σε 2 εκατ.ευρώ και πλέον είναι στα 4 εκατ.ευρώ και βρέθηκε και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους στο στόχαστρο άλλων ομάδων με τους Πειραιώτες να λένε όχι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News