Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παρακολουθεί τις εξελίξεις και με Αμαλάχ
Ο Σελίμ Αμαλάχ επέστρεψε στη Σταντάρ Λιέγης μετά το εντυπωσιακό του Μουντιάλ, αλλά εξακολουθεί να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των Βέλγων και ο Παναθηναϊκός… περιμένει στη γωνία! Διαβάστε το ρεπορτάζ στη SportDay της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.
Η επιστροφή του Σελίμ Αμαλάχ -βασικού στελέχους της εθνικής Μαρόκου στο Μουντιάλ- στη Σταντάρ Λιέγης συνοδεύτηκε από μία πολύ «παγωμένη» υποδοχή. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει μπει εδώ και καιρό στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε προ μηνός η SportDay, υποβιβάστηκε (μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του) στη β’ ομάδα των Βέλγων, επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, με τον πρόεδρο της Σταντάρ, Πιερ Λοχτ να είναι πολύ επιθετικός στις τοποθετήσεις του.
«Δεν θα κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την εμπορική αξία των παικτών που θα φύγουν ως ελεύθεροι. Δεν θα κάνουμε τη… βρόμικη δουλειά για άλλες ομάδες. Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να τους αφήσουμε να αγωνιστούν, αλλά θα έστελνε επικίνδυνο μήνυμα. Το να αποδεχτούμε ότι μπορούν να αγωνιστούν και μετά να φύγουν ως ελεύθεροι θα είναι ο θάνατος του συλλόγου», υποστήριξε στη Het Laatste Niews.
Απ’ την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου της Λιέγης, Ρόνι Ντέιλα, τόνισε: «Είναι πραγματικά λυπηρό. Ο Σελίμ ήταν ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τις αξίες του
συλλόγου και να έχουμε στο μυαλό μας μερικές φορές κάποιες δύσκολες αποφάσεις».
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω απ’ τον Μαροκινό κι εφόσον το κλαμπ της Λιέγης τον βγάλει επίσημα στην transfer list, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αντίστοιχη κινητοποίηση απ’ το «τριφύλλι».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Άρης: Τα... γνωστά «ντου» του Καρυπίδη - Την «έπεσε» στον Τσαγκαράκη και συνεχίζει να δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο!
- Φουρνιέ: Ο Μπαρτζώκας βρήκε τον Ζιντάν του
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» - Εκτός ο Εσε
- Κώστας Παπανικολάου: «Το καλεντάρι που έχει στηθεί από Ευρωλίγκα και FIBA είναι προβληματικό»
- Γερεμέγεφ: «Οι ιδέες του Ρουί Βιτόρια είναι περισσότερο επιθετικογενείς» - Σένκεφελντ: «Θετική αύρα ο Ρουί Βιτόρια»