Στοίχημα: ΑΕΚ από ημίχρονο στον Βόλο

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου

Καλησπέρα και Καλή Τετάρτη σε όλους! Ελληνικό πρωτάθλημα και πάλι στις επάλξεις με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές έχουν οι Δικέφαλοι, με την ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο. Αυτά θα είναι τα δυο ματς ανάλυσης και ξεκινάμε από το «Πανθεσσαλικό στάδιο», όπου θα επιλέξουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο, αφού η ΑΕΚ θα έχει και περισσότερους από 5000 φίλους στο πλευρό της.

Η Ένωση ήταν η κερδισμένη της προηγούμενης αγωνιστικής στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού επικράτησε με 3-0 της Λαμίας και πλησίασε στους έξι βαθμούς την κορυφή. Ο Βόλος επέστρεψε στην δράση, φεύγοντας με τη λευκή ισοπαλία από την Τρίπολη και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα. Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θέλει η ΑΕΚ και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Στο Περιστέρι και στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Με νίκες άρχισαν το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και οι δυο ομάδες, που έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει ένα καλό πλασάρισμα ενόψει των Play off και οι γηπεδούχοι μάχονται για την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αν και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει προβάδισμα για την επικράτηση, το έργο του δεν θα είναι εύκολο.

19:30 ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ            2 HM. / 2 TΕΛ. (2.40)

20:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ             ΧΗΜ. (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News