Στοίχημα: Με τον Άρη και τα γκολ στο Βικελίδης

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου

Γεια και χαρά και Καλή Πέμπτη σε όλους! Με δυο αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League, που είναι και η τελευταία για το 2022.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Αήττητοι είναι οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια και στο πρώτο ματς μετά από τη διακοπή αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Παραμένουν στην πρώτη εξάδα, ενώ στο γήπεδο τους έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά.

Μια νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες έχει ο Παναιτωλικός, με συνέπεια να έχει υποχωρήσει αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα και να εξανεμίζονται οι ελπίδες για τη συμμετοχή στα Play Off.  Εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνος καθώς έχει ηττηθεί μια φορά και έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς του.

Αναζητώντας μια υψηλή απόδοση θα ποντάρουμε στον άσο με συνδυασμό να βρουν δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι.

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στην επανέναρξη η Λαμία, αλλά την αδικεί το σκορ. Έχει νικήσει μια φορά στις 14 πρώτες αγωνιστικές και δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ισοφάρισε τον Ολυμπιακό και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να απομακρυνθεί από τον πάτο της βαθμολογίας. Έχει ένα πόντο περισσότερο από τους γηπεδούχους. Με το ίδιο κίνητρο οι δυο αντίπαλοι. η Λαμία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

18:00 ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1 ΚΑΙ G.G (3.55)

18:30 ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   Χ (3.35)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News