Άρης: «Ανεπιθύμητος ο Παπαπέτρου» - Η ΠΑΕ θα ζητήσει την εξαίρεσή του

Eurokinissi

Οι αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου από την αίθουσα του VAR στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ειδικά στο πρώτο γκολ του Γκρέι που ακύρωσε, εξόργισαν τους ανθρώπους του Άρη που με επιστολή στην ΚΕΔ θα ζητήσουν να μην οριστεί στο μέλλον ποτέ ξανά σε αγώνες του Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως «Ο Παπαπέτρου είναι ανεπιθύμητος. Θα ζητήσουμε να μην οριστεί ξανά σε ματς του Άρη». Μάλιστα όπως έλεγαν στην Αλκμήνης μετά το τέλος του αγώνα, «Αν οριστεί  ξανά, επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας».

Ο Παπαπέτρου δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά και στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ στον Άρη έχουν παράπονα και από τη διαιτησία του στη Λιβαδειά.

Με πατερίτσες ο Πάλμα!

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία του Λουίς Πάλμα που έδωσε η ΠΑΕ Άρης στη δημοσιότητα, με τον επιθετικό από την Ονδούρα να φεύγει από τα αποδυτήρια με πατερίτσες. Στον τραυματισμό του Πάλμα, ο διαιτητής Ζαμπαλάς δεν υπέδειξε ούτε φάουλ. Μάλιστα ο Πάρντιου τόνισε ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την Τούμπα, ενώ έκανε και ο ίδιος παράπονα για τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News