Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η ομάδα με την οποία μιλάει ο Κούντε

Ο Καμερουνέζος χαφ του Ολυμπιακού, Πιέρ Κούντε, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα.
Ο Πιέρ Κούντε ετοιμάζει τις βαλίτσες του αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το 2023 θα τον οδηγήσει μακριά από τον Ολυμπιακό και θα βρει νέα στέγη. Μια νέα στέγη σε μια χώρα από την οποία ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Καμερουνέζος χαφ αποκτήθηκε από τη γερμανική Μάιντς και τώρα συνομιλεί με τη Μπόχουμ. Μια Μπόχουμ που έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση, αφού είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Ο Κούντε είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021 (είχε στοιχίσει 1,8 εκατ.ευρώ) με τη λογική να αντικαταστήσει τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο ο έτερος Αφρικανός χαφ καθυστέρησε να φύγει και το… τρένο είχε χαθεί για τον Πιέρ.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μετράει 39 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα και σε καμία εξ αυτών δεν κατάφερε να πείσει ότι αξίζει κάτι περισσότερο. Μόνο μερικές αγωνιστικές εκλάμψεις είχε στην απόδοσή του, τίποτα περισσότερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
