Τουρισμός: Αυτές είναι οι 100 τοπ προορισμοί στον κόσμο – Τέσσερις ελληνικές πόλεις στη λίστα
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Παρίσι.
Το Παρίσι ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προορισμός πόλης στον κόσμο, σύμφωνα με μελέτη που αξιολογεί τις πόλεις ως προς τον τουρισμό, τη βιωσιμότητα και τις οικονομικές επιδόσεις.
Το Παρίσι καταλαμβάνει την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατάταξη Top 100 City Destinations της Euromonitor International, η οποία προέκυψε από τη σύγκριση 57 μετρήσεων σε έξι “βασικούς πυλώνες” – οικονομικές και επιχειρηματικές επιδόσεις, τουριστικές επιδόσεις, τουριστικές υποδομές, τουριστική πολιτική και ελκυστικότητα, υγεία και ασφάλεια και βιωσιμότητα.
Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η…
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
