Παναθηναϊκός: Με Πούχατς στην αποστολή για τον Λεβαδειακό

eurokinissi
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Τιμοτέους Πούχατς στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (3/1, 17.00)
Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τιμοτέους Πούχατς, στην αποστολή ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (3/1, 17.00). Μέσα και ο Χουάνκαρ. Έξω ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ και ο Σάρλια που έγινε μπαμπάς.
Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Καμπετσής.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Τερεζίου.
Ο Ρουμπέν Πέρεθ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- ΠΑΟΚ: Πρώην βοηθός του Λουτσέσκου απολύθηκε με κατηγορίες ξυλοδαρμού από την ομάδα του!
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
