Ολυμπιακός Μεταγραφές: Προβάδισμα Σουάζο για αριστερά

Γκαμπριέλ Σουάζο

Ο 25χρονος Χιλιανός αριστερός μπακ, Γκαμπριέλ Σουάζο, δείχνει να είναι το φαβορί για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Γκαμπριέλ Σουάζο είναι πλέον ο παίκτης που έχει το προβάδισμα για να γίνει ο νέος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Εξάλλου στην πατρίδα του γράφτηκε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 25χρονος Χιλιανός είναι ελεύθερος, αφού τέλειωσε το συμβόλαιό του με την Κόλο Κόλο, και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη γι’ αυτό και είπε όχι τόσο σε πρόταση ανανέωσης της έως τώρα ομάδας του αλλά και σε δύο από τη Βραζιλία.

Ο ανταγωνισμός και ο Λάτο

Ο ανταγωνισμός που έχει ο Ολυμπιακός είναι από την Τουρκία και τη Γαλατασαράι που τον έχει προσεγγίσει. Όπως φυσικά τον έχει προσεγγίσει και ο πρωταθλητής και του έχει καταθέσει πρόταση. Ο Σουάζο, με δεδομένη την καθυστέρηση που παρατηρείται στο να πάρει οριστικές αποφάσεις ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια, μοιάζει αυτή τη στιγμή ο πιο πιθανός για απόκτηση.

Βεβαίως στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ. Μέχρι να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ο (όποιος) παίκτης, τα πάντα θα είναι ανοιχτά. Ακόμα και η περίπτωση Τόφολο είναι μία που δεν πρέπει να απορρίπτεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News