Ολυμπιακός: Ουρές στο Βόλο από οπαδούς των πρωταθλητών για εισιτήριο!

Ολυμπιακός κόσμος εισιτήρια

Πάνω από 11.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι στο Πανθεσσαλικό το μεσημέρι της Κυριακής για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Είδος προς… εξαφάνιση αποτελούν τα 11.000 εισιτήρια που ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός από τον Βόλο για να ικανοποιήσει τους οπαδούς του στο κυριακάτικο κομβικό ματς (8/1-16.00) μεταξύ των δύο ομάδων για τη Super League.

Πέρα από τα 7.000 που έκαναν… φτερά από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης μέσω ίντερνετ αλλά και εκδοτηρίων στο Γ.Καραϊσκάκης, εισιτήρια πωλούνται και στο Βόλο.

Κι εκεί ο κόσμος έχει… ξεσηκωθεί και χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες έξω από το ξενοδοχείο (Volos Palace) που είχε ενημερώσει ο Ολυμπιακός ότι θα διατίθενται δικά του εισιτήρια. Πολύ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα (12.00) διάθεσης το Σάββατο (7/1), κόσμος συγκεντρώθηκε σχηματίζοντας ουρές όπως μπορείτε να δείτε.

Πλέον τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και όλοι όσοι θέλουν να δουν από κοντά το ματς πρέπει να σπεύσουν.

Από το Volos Palace η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή (8/1) από 09:00 έως 13:30.

Παράλληλα η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει πραγματοποιείται (7/1) από 10:00 έως 18:00 από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News