Στοίχημα: Η Ατλέτικο πατάει καλά και είναι αποτελεσματική ξανά

AMNA/EPA

Οι επιλογές του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι της Κυριακής (8/1).

Απόψε στις 22:00 στο «Civitas Metropolitano» διεξάγεται το μεγάλο ματς της 16ης αγωνιστικής της La Liga αναμέσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν βρίσκεται ακριβώς σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά έχει ανακτήσει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της – την αποτελεσματικότητά της και στις δύο περιοχές. Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάτι που έχει πετύχει για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, έχοντας ανακτήσει πολλούς από τους τραυματίες της αναμένεται να παραταχθεί ουσιαστικά με την καλύτερη δυνατή 11άδα της. Έχει ανάγκη το τρίποντο προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη 4άδας μιας και ο μεγάλος στόχος της είναι να βγει στο επόμενο Champions League.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, δεν πατάει καλά στα πόδια της μετά από την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις. Έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ και νίκησε με το… ζόρι με 4-3 στην παράταση την Ιντερσίτι στο Copa del Rey. Επιπλέον, δεν υπολογίζει στον βασικό στράικερ και γκολτζή της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, έχει μια μεγάλη ευκαιρία: αν πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga και έτσι θα εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βιγιαρεάλ. Η άμυνά της, όμως, είναι πολύ ευάλωτη κι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει χάσει σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει κόντρα σε τοπ ομάδες (2-0 από την Μπάγερν Μονάχου, 1-0 από την Ίντερ, 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης).

22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ La Liga 1 (3,00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News