CΕV Challenge Cup: Θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της Ντούτινχεμ στην Ολλανδία

Οι πράσινοι νίκησαν με 3-1 σετ την Ντούτινχεμ και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του CΕV Challenge Cup.
Πολύ κοντά σε διπλή εκπροσώπηση στα ημιτελικά του CΕV Challenge Cup βρίσκεται το ελληνικό βόλεϊ.
Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Στεάουα με 3-1 χθες (10/1), ήρθε σήμερα η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία επί της Ντούτινχεμ με το ίδιο σκορ να του δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική τετράδα.
Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του σετ, το πρώτο με 27-25, κάνοντας πολλά λάθη στο φινάλε, στη συνέχεια κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι και πήρε τα τρία επόμενα με 25-23, 25-21 και 25-22.
Το μπλοκ ήταν το μεγάλο όπλο των της ελληνικής ομάδας, αφού οι πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν 13 πόντους από το τείχος που ύψωσαν πάνω από το φίλε.
Η ρεβάνς θα γίνει στο Μαρούσι στις 25 Ιανουαρίου και για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός χρειάζεται απλά δύο σετ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κάτι γίνεται με τον Τζολάκη!
- Νίστρουπ: Οι εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού και τις έως τώρα μεταγραφές
- Ολυμπιακός: Η έκπληξη της ανδρικής ομάδας στα παιδιά του Summer Camp
- Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Σόρια
- Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι πληρώθηκαν, ποιοι περιμένουν την επόμενη καταβολή
