Ολυμπιακός Μεταγραφές: Έτοιμος να ταξιδέψει ο Σουάζο, τραυματίστηκε ο Λάτο!

Γκαμπριέλ Σουάζο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού με Σουάζο και Λάτο να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους πρωταθλητές.

Εξελίξεις και αφίξεις προ των πυλών. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος ν’ αποκτήσει τον πρώτο (ίσως υπάρξει και δεύτερος) αριστερό μπακ του για να ενισχύσει την άμυνά του.

Ο Γκαμπριέλ Σουάζο είναι μια… ανάσα από το να γίνει ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 25χρονος Χιλιανός που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Κόλο Κόλο και αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης γιατί θέλει να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο τα έχει βρει σε όλα προφορικά με τους Πειραιώτες.

Απομένει ένα… νεύμα ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και ως το τέλος της εβδομάδας, δηλαδή να είναι εδώ πριν από το ματς της Κυριακής με τον Άρη, όχι για να αγωνιστεί βέβαια…

Τραυματίστηκε κόντρα στη Ρεάλ ο Λάτο!

Την ίδια στιγμή που ο Χιλιανός είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο ο Τόνι Λάτο στάθηκε άτυχος αφού στο ματς της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό σούπερ καπ που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και βρήκε νικήτρια τη βασίλισσα στα πέναλτι.

Κι αυτό γιατί ο 25χρονος αριστερός μπακ των νυχτερίδων που είναι στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας και αρέσει πολύ στον Μίτσελ με συνέπεια να τον πείσει να πει το ναι, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 94‘.

Ζήτησε να φύγει, κλοτσάει ο Γκατούζο

Ο Λάτο έχει ήδη ζητήσει από τη Βαλένθια να φύγει για τον Ολυμπιακό ωστόσο ο προπονητής του, Τζενάρο Γκατούζο, του έχει πει ότι τον εκτιμάει και θέλει να μείνει. Γι’ αυτό εξάλλου τον χρησιμοποίησε και σε ένα τόσο σημαντικό ματς όπως το σούπερ καπ κόντρα στη Ρεάλ. Άμεσα θα ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα με τον 25χρονο Ισπανό που είναι απογοητευμένος από τη στάση της Βαλένθια που του πρότεινε μονοετή ανανέωση στο συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και με μείωση αποδοχών στο 50%!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News