Λαμία: Πήρε τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη
Ο Γιάννης Νικοπολίδης επέστρεψε από το MLS και τις ΗΠΑ, στις οποίες βρέθηκε λόγω των σπουδών του και υπέγραψε στη Λαμία.
Την απόκτηση του γιου του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη ανακοίνωσε η Λαμία. Ο 22χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Νικοπολίδης, έμεινε ελεύθερος από τους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς τον Δεκέμβριο. Βρέθηκε στις ΗΠΑ και στο MLS προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του.
Στη Λαμία επέλεξε το Νο.71, με το οποίο αγωνιζόταν και ο πατέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη.
Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, υπήρξε διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.
Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 71 στη φανέλα του.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:
“Είμαι χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό, επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
