Ολυμπιακός: Το 22/5 του Λάτο με Ρεάλ και η επιμονή

Τόνι Λάτο

Τι κατέγραψε η στατιστική της Marca στην εμφάνιση του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Τόνι Λάτο, στο ματς της Βαλένθια με τη Ρεάλ.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού ν’ αποκτήσει το συντομότερο (τουλάχιστον) έναν αριστερό μπακ συνεχίζεται. Ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια παραμένει ο διακαής πόθος του Μίτσελ και αφού κατάφερε να κάμψει τις αντιρρήσεις του ποδοσφαιριστή για το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αυτό που απομένει για να γίνει η μεταγραφή είναι να καμφθούν οι αντιρρήσεις της ομάδας του που το… παίζει δύσκολη για έναν παίκτη που εμφανώς δεν υπολογίζει.

Ο 25χρονος Ισπανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Βαλένθια είναι, επιεικώς, υποτιμητική. Ανανέωση για μόνο μία σεζόν ακόμα και μείωση των σημερινών αποδοχών του στο 50% στο νέο συμβόλαιο. Όπως είναι φυσικό ο Λάτο δεν θα μπορούσε να πει ναι σε τέτοια πρόταση και έχει ήδη ειδοποιήσει ότι θέλει να φύγει και μάλιστα άμεσα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να μείνει, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, αφού ο Ιταλός τεχνικός τον εκτιμά. Ωστόσο με τέτοια εκτίμηση από τη διοίκηση δεν θα μπορούσε ο παίκτης να παραμείνει και περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Ολυμπιακού και Βαλένθια για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Στους κορυφαίους και τα στατιστικά της Marca

Μάλιστα στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό σούπερ καπ, στο οποίο ήταν και άτυχος αποχωρώντας (ελαφρά) τραυματίας, ανήκε στους κορυφαίους του ματς αν και χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα μάλιστα με τα στατιστικά της κορυφαίας ισπανικής εφημερίδας Marca, είχε 22 σωστές και μόλις 5 λανθασμένες πάσες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News