ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0: Κρητικό μπλόκο και πισωγύρισμα

Ο ΟΦΗ μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο στο 92′, σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και δυο μεγάλης κλάσης επεμβάσεις από Κοτάρσκι και Μαντά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει φουριόζος και μόλις στο πρώτο λεπτό να έχει φάση διαρκείας, με το VAR να την ελέγχει καθώς έγινε χέρι παίκτη του ΟΦΗ και να διαπιστώνεται πως ο Ολιβέιρα ξεκίνησε τη φάση από θέση οφ σάιντ.

Ο ΠΑΟΚ την κατοχή, ο ΟΦΗ τη μεγάλη φάση

Ο ΟΦΗ, με το 3-5-2 είχε καταφέρει να στήσει δυο γραμμές άμυνας μπροστά από τη μεγάλη περιοχή και να απορροφά την πίεση του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά τους έλειπε η ουσία. Ο ΟΦΗ έψαχνε τον τρόπο να βγει στην κόντρα με τον Ντίκο. Στο 32′ η επιθυμία των παικτών του ΟΦΗ έγινε πράξη, με τον Ντίκο να βρίσκεται απέναντι στον Κοτάρσκι και να πλασάρει, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να έχει μια σημαντική αλλά και σπουδαία επέμβαση με το δεξί χέρι στον σουτ του παίκτη του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δεν άφησε τον ΠΑΟΚ  να δημιουργήσει

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή και ο Λουτσέσκου τα έπαιξε όλα για όλα. Οι Βιερίνια και Ζιβκοβιτς στα δυο άκρα, της άμυνας, οι Κωνσταντέλιας και Νάραϊ στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μπράντον και Ολιβέιρα στην επίθεση για το 4-4-2. Στις καθυστερήσεις έγιναν δυο μεγάλες φάσεις. Ο Μαντάς έκανε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Ολιβέιρα, και δυο λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ έβγαλε αντεπίθεση με τον Ντίκο που έστρωσε στον Περέα, που έπιασε σουτ με τη μπάλα να χτυπα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News