Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα – Μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα
Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα.
Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.
Το limnos100fm.gr σημειώνει ότι ο καλλιτέχνης πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος. Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.
Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Έκανε γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθενείας του Στέλιου Ρόκκου αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.
«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
