Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο Γερεμέγεφ δεν πήγε στην προπόνηση κι έρχεται Ελλάδα

Απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της Χάκεν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σουηδία, ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Το προχωρούν οι Σκανδιναβοί για τον Παναθηναϊκό και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σουηδίας, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 29χρονος επιθετικός δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Χάκεν και ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι», απ’ όπου πιθανότατα θα πάει δανεικός στο Λεβαδειακό μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Στα ίδια ρεπορτάζ αναφέρεται, επίσης, ότι οι «πράσινοι» καλύπτουν τη ρήτρα των 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ έχουν συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ρωσία. Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της Χάκεν ανέφερε πως για τον Γερεμέγεφ δεν υπάρχει ακόμη μεταγραφή, αλλά πρόταση στο τραπέζι. Εκείνο που απέφυγε να απαντήσει είναι το γιατί ο παίκτης απουσίασε από την τελευταία προπόνηση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News