Άρης: «Να γίνει Τετάρτη η ρεβάνς του Κυπέλλου»

Eurokinissi
Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τους ορισμούς των δεύτερων αγώνων στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου οδήγησε την ΠΑΕ Άρης να ζητήσει να γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, όπως έγινε και στην πρώτη αγωνιστική.
Οι άνθρωποι του Άρη είναι σε επαγρύπνηση, καθώς οι φωνές πως το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό θα οριστεί την Πέμπτη πυκνώνουν.
Αν γίνει αυτό, σημαίνει ότι ο Άρης θα έχει μία μέρα λιγότερη για προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, που απαιτεί και ταξίδι, για την επόμενη αγωνιστική της Super League.
Έτσι στην Αλκμήνης έστειλαν νέα επιστολή στην Ομοσπονδία μετά την πρώτη για ορισμό Ελληνα διαιτητή, με την οποία ζητούν να γίνουν όλα τα παιχνίδια την Τετάρτη, κάτι που έγινε άλλωστε και την προηγούμενη αγωνιστική και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς για τηλεοπτικές ανάγκες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
- Προμηθέας-Ολυμπιακός 45-85: Με... διαβολικό ρυθμό πριν από τη νέα διαβολοβδομάδα
- Νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει!
- Παρέμβαση Νίκου Γκάλη: «Το μπάσκετ ανήκει στους αθλητές και τους προπονητές του»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η δήλωση του Έρικ Σπόλστρα για την αντιμετώπιση του από τους διαιτητές
