Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός ευκαιρία να ανέβω επίπεδο»

Ως ευκαιρία για να πάει στο επόμενο επίπεδο με τη φανέλα της νέας του ομάδας χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό και τον δανεισμό του ως το τέλος της περιόδου στον Λεβαδειακό, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δήλωσε έτοιμος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυ-αναμενόμενο πρωτάθλημα. Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάκεν.

Εκεί φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Μάρτιν Έρικσον, ο οποίος πρόσθεσε:

«Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απ’ όσο σήμερα. Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News