Μίτσελ: Ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι ως κόουτς του Ολυμπιακού

Μίτσελ Γκονζάλεθ
eurokinissi

Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ο Μίτσελ ψάχνει το βράδυ της Κυριακής (22/1, 20.30) την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κόντρα στον κακό του δαίμονα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο είναι προπονητής του Ολυμπιακού, θα τεθεί ξανά την Κυριακή (22/1,20.30) ο Μίτσελ.

Η ομάδα από το Περιστέρι είναι η ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλο τον έμπειρο τεχνικό των «ερυθρόλευκων» στην πρώτη του θητεία, καθώς σε πέντε αναμετρήσεις ο απολογισμός ήταν μία νίκη για Ολυμπιακό, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη για τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει αμφότερες συνολικά από έξι γκολ.

Βέβαια, στον αγώνα του πρώτου γύρου που ήταν και ο πρώτος για τον Ισπανό κόουτς μετά την επιστροφή του στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με σχετική άνεση 2-0 χάρη σε αντίστοιχα γκολ του Σέντρικ Μπακαμπού. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο, όπου η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 4-1, με ξέσπασμα στο β’ μέρος και δύο εκπληκτικά γκολ του Μαρσέλο.

Ο Μαδριλένος αντιμετώπισε πρώτη φορά τον Ατρόμητο στις 25 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 για τη σεζόν 2013/2014. Οι Πειραιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 47’ από το γκολ του Ναπολεόνι, ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και νίκησαν 2-1 με τα τέρματα των Φουστέρ και Σαβιόλα. Αυτή ήταν η πρώτη από τις τρεις συνολικά νίκες του Μίτσελ κόντρα στην ομάδα από το Περιστέρι…

Στην ίδια αγωνιστική περίοδο, οι ομάδες αναμετρήθηκαν ακόμα μια φορά για το πρωτάθλημα (0-0) και δύο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και 1-1 στο Περιστέρι), όπου ο Ολυμπιακός προκρίθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Τελευταία συνάντηση ήταν για την σεζόν 2014/2015, σε αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε νικήσει 1-0 με το γκολ του Καραμάνου στο 29’. Με λίγα λόγια, ο Μίτσελ ψάχνει -μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα- την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που φέτος έχει στόχο να πετάξει ψηλά και το αποδεικνύει συχνά – πυκνά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News