Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού - Στο εδώλιο οι 12 νεαροί - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
Αν και η δίκη άρχισε την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, διεκόπη καθώς ένας από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων είχε κώλυμα.
Η εκδίκαση για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη ξεκινά σήμερα με τους 12 νεαρούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού να είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Αν και η δίκη άρχισε την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, διεκόπη καθώς ένας από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων είχε κώλυμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η δίκη θα διαρκέσει έως και τρεις μήνες.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
