Ντάνι Άλβες: Στο ίδιο κελί με τον... Κουτίνιο
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος, μάλιστα, έχει και συγκάτοικο τον… Κουτίνιο στη φυλακή.
Νέες πληροφορίες για τον τρόπο διαβίωσης του Ντάνι Άλβες στη φυλακή έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται πλέον στη φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης, καθώς κρίθηκε από την εισαγγελία πως οι συνθήκες εκεί θα είναι καλύτερες για την ασφάλειά του, μετά τις κατηγορίες βιασμού που εκκρεμούν σε βάρος του.
Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μικρότερο κελί, το οποίο διαθέτει τουαλέτα και ντουζιέρα, αλλά και δύο κρεβάτια. Έχει, μάλιστα, και συγκάτοικο, ο οποίος ονομάζεται… Κουτίνιο! Έχει, δηλαδή, το ίδιο επίθετο με έναν άλλο διεθνή Βραζιλιάνο παίκτη, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην Άστον Βίλα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Άλβες είναι αρκετά νευρικός και τρώει ελάχιστα αυτές τις πρώτες ημέρες στη φυλακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
