NBA All Star Game: Γιάννης και Λεμπρόν θα διαλέξουν τους συμπαίκτες τους με live... ποδαράκια!

AMNA

Τι αλλάζει στη φετινή διαδικασία επιλογής των ομάδων του φετινού All Star Game στη Γιούτα – Πως θα διαλέξουν τους συμπαίκτες τους Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς.

Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο, σε κάποιο προαύλιο σχολείου, σε μια αλάνα και η διαδικασία κατάρτισης των ομάδων ήταν σχεδόν πάντα… απαράλλακτη. Οι αρχηγοί που επιλέγονταν διάλεγαν τις ομάδες τους εκείνη την ώρα και πρώτος επέλεγε εκείνος που θα τύχαινε να… πατήσει τον άλλον.

Η αλήθεια είναι ότι στη Γιούτα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς τα παπούτσια των παικτών είναι αρκετά μεγάλα και δε… συνέφερε αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αρχηγοί Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς θα διαλέξουν ζωντανά λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του All Star Game τους συμπαίκτες τους.

Στέφ Κάρι, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς και Ζάιον Γουίλιαμσον είναι οι τέσσερις που μαζί με τον «Βασιλιά» ψηφίστηκαν να ξεκινήσουν από τις ομάδες της Δύσης. Αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη σεζόν που ο Λεμπρόν θα είναι αρχηγός και η 19η που θα είναι All Star, επίδοση που έχει σημειώσει μόνο ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Κάιρι Ίρβινγκ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κέβιν Ντουράντ και Τζέισον Τέιτουμ είναι αντίστοιχα οι τέσσερις που μαζί με τον «Greek Freak» ψηφίστηκαν ως βασικοί από πλευράς Ανατολής. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Γιάννης θα είναι αρχηγός και η έβδομη διαδοχική χρονιά που θα είναι all-star.

Στις 3 Φεβρουαρίου θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία των προπονητών των 30 ομάδων του NBA και οι υπόλοιποι παίκτες που θα συμπληρώσουν τη δεξαμενή από την οποία θα μπορούν να ολοκληρώσουν τις ομάδες τους οι δύο αρχηγοί. Το All Star Game θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News