TRANSFER NEWS: Η «L' Equipe» καλωσόρισε τον Μέσι

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι κάνοντάς τον ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο και αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή, έχει ήδη αρχίσει.

Πολλά ήταν τα Μέσα που έλεγαν πως ο Λιονέλ Μέσι μετακομίζει στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Το γεγονός θεωρείται δεδομένο από τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η οποία καλωσόρισε με ένα πρωτότυπο πρωτοσέλιδο τον σταρ του ποδοσφαίρου. Εκεί, ο Αργεντινός σταρ απεικονίζεται να έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Πύργο του Άιφελ και τον κόσμο να βρίσκεται από κάτω και να τον αποθεώνει.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίοηση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει και εντός των ημερών, ο 34χρονος αναμένεται να επισκεφθεί το Παρίσι. Το συμβόλαιο που πιθανότατα θα υπογράψει, επρόκειτο να έχει διάρκεια τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, αύριο (10/8), να έχουμε εξελίξεις για την μεταγραφή του καλοκαιριού μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει «κλείσει» τον Πύργο του Άιφελ, ενόψει ανακοίνωσης του Αργεντινού, πράγμα που είχε κάνει και το 2017 για τον Νεϊμάρ.

Ο τίτλος της εφημερίδας γράφει: «Το Παρίσι αξίζει να έχει έναν Μέσι»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News