ΑΡΗΣ: Ο Εντιαγέ αποκαλύπτεται

Στραμμένα στον Μπαντού Εντιαγέ θα είναι όλα τα βλέμματα στο φιλικό του Άρη με την ΑΕΛ και τον Βόλο. Οι σκέψεις του προπονητή του Άρη

Εβδομάδα φιλικών παιχιδιών ξεκίνησε για τον Άρη, καθώς την Τρίτη (10/9, 20:00) υποδέχεται την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης και το Σάββατο (14/8, 20:00) τον Βόλο. Αυτά θα είναι και τα δύο τελευταία δοκιμαστικά των ποδοσφαιριστών του Άρη πριμ από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Ουσιαστικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μπαντού Εντιαγέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη και θα δείξει σε ποιον βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται, αλλά και πόσο μπορεί να καλύψει τον κρίσιμο ρόλο δίπλα στον Λούκας Σάσα και πίσω από τους μεσοεπιθετικούς. Ο Εντιαγέ είναι ένας μέσος με τεράστις εμπειρίες και παραστάσεις και ο Άρης στηρίζει πολλά πάνω του, προσδοκώντας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κάνει τη διαφορά.

Στα νέα πρόσωπα βρίσκονται και ο Λούμορ με τον Ιτούρμπε. Αν πάντως έχει κάποιος περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, αυτός είναι ο Λούμορ, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό εργομετρικό και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σε αντίθεση με τον Ιτούρμπε, που θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Ωστόσο δεν αποκλείεται κι αυτός να προβάρει τα κιτρινόμαυρα έστω και για λίγο. 

Ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να δώσει χρόνο και στον Ίζετ Χάιροβιτς, που έπαιξε ελάχιστα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αστάνα, προκειμένου να δει τι μπορεί να περιμένει απ’ αυτόν, ενώ θα πάρει κι άλλα παιχνίδια στην πλάτη του ο Φαμπιάνο, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ματς του Conference league με την Αστάνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News