ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Τζον Στόουνς

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «The Athletic» ο 27χρονος Άγγλος σέντερ μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πολίτες» μέχρι το 2026 με σημαντική αύξηση των αποδοχών του.

Στην Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Τζον Στόουνς, αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «Σίτιζενς», όπως αποκαλύπτει το «The Athletic».

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ αναγνώρισαν στον 27χρονο Άγγλο την μεγάλη ανατροπή που κατάφερε να κάνει τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο την περσινή χρονιά κερδίζοντας με το…σπαθί του ξανά την θέση του στην βασική ενδεκάδα των «πολιτών» από τον Εμερίκ Λαπόρτ και βγάζοντας στο γήπεδο το καλύτερό του πρόσωπο, αυτό που είδε η Σίτι, όταν βρισκόταν στην Έβερτον και την «έπεισε» να τον αποκτήσει.

Πέρυσι, ο Τζον Στόουνς πραγματοποίησε 35 συμμετοχές πετυχαίνοντας 5 γκολ σε σχεδόν 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Η επιβράβευση δεν σταμάτησε απλώς στην επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για άλλα πέντε χρόνια, αφού στον διεθνή Άγγλο αμυντικό δόθηκε και μια γενναία αύξηση αποδοχών, μιας και πλέον θα αμοίβεται με περισσότερα από 300.000 ευρώ την εβδομάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News